22 Aralık 2013 Pazar

NEO Gay Club: İLK İZLENİMLER

NEO'nun yeniden açılmasının üzerinden tam 1 ay geçti! Bu süre zarfında eksikliklerini giderdi, eski günlerine döndü. Haftasonu bir arkadaşımla sizler için gidip gözlemledim.

Öncelikle lokasyonundan söz edelim. Metronun Osmanbey durağının Rumeli çıkışında buluyor. Yerini bilmeyenler için bulması oldukça kolay. Güzel bir lokasyon seçmişler.

Girişte üzerinizdeki metal eşyalara karşı dedektör bir kapıdan geçiyorsunuz. Bana pek gerekli gelmedi. Ayrıca üyeler için ayrı bir giriş var. Üye olduğunuzda yüzünüzün algoritması kaydediliyor. Sonraki gelişlerinizde kapıdaki yüz tanıma sensörü sizi tanıyor ve doğrudan mekana giriyorsunuz.

Neo güzel, geniş bir vestiyere sahip. Ancak vestiyerle ilgili bir kaç şey hoşuma gitmedi. Bunlardan ilki ücreti ödedikten sonra verdikleri vestiyer kartı. Kart o kadar büyük ki cüzdana bile zor sığıyor. Ayrıca vestiyere bakan eleman oldukça kaba! Cebimde bir şey unutup vestiyere tekrar gittiğimde beni ufaktan azarladı! Vestiyerde kimse olmamasına rağmen "burası çok yoğun, eşyaları teslim ederken yanına ne alacağına karar vereceksin" dedi. Gecemin tadını kaçırmasına izin vermemek için cevap vermedim ama herkesin böyle tepkisiz kalması beklenemez.


Daha önce Bodrum'da bulunan Murphy's adlı mekanda dikkatimi çeken DIVAS on FIRE dans ekibi NEO'da sahne alıyor. Kaliteli bir şov izleme fırsatı sunuyorlar. Ancak şovlardan sonra bar üstüne çıkan gogo boylar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çok amatör dans ediyorlar. Geceden bir performansa buradan ulaşabilirsiniz.

Grindr, Hornet, PlanetRomeo müdavimleri... NEO sizi unutmamış! Mekanda ücretsiz kablosuz internet bağlantısı hizmeti sunuluyor. WiFi şifresi HORNETAPP.

Gelelim bir gece kulübünün en önemli kriterine: fiyat kalite dengesi! İçeceğiniz bir bardak vodka tonik için sizden talep edilen ücret 30₺! Bu fiyat ile İstanbul'daki en pahalı gay mekan oluyor NEO. Benzer kalitede hizmet sunan Love Dance Point'te içtiğimiz 1 bardak vodka tonik için 25₺ ödüyoruz. Eğlence mekanları genelde ücretlendirmelerini bekledikleri müşteri kitlesine göre yaparlar. Yüksek ücret talep eden mekanlar, yüksek kalitede hizmet sunarlar ve yüksek gelir ve eğitim düzeyinde müşterileri kabul ederler. NEO'da ise durum biraz farklı. Her sosyoekonomik ve sosyokültürel seviyeden müşteri var. Ve mekana girişte herhangi bir kriterleri yok. Ödediğimiz ücrete karşılık aldığımız kaliteyi bir an önce arttırmalılar.

Sonuç olarak NEO iyisiyle kötüsüyle yeniden girdi hayatımıza.
Şansı bol olsun!

Neo'ya Nasıl Gidilir?
HARİTA
Halaskargazi Caddesi No:113
Osmanbey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder