22 Aralık 2013 Pazar

Neo Gay Club: Yasar Bulakbasa'dan Mektup Var!

Neo Gay Club: İLK İZLENİMLER yazımı okuyan Yasar Bulakbasa, sağ olsun NEO hakkında yorumlarıma cevap vermiş. Sizlerle de bu cevapları paylaşmak isterim.

Öncelikle kapıda bulunan metal dedektörü kapı hakkında yorumda bulunmuştum. Bana gereksiz gelmişti. Çünkü diğer mekanlarda olmayan bir uygulamaydı.
Yasar'ın konuyla ilgili görüşleri:
"Bu bizim isteğimizden dolayı değil yeni çıkan yasa gereği gece klüblerinde zorunlu olması ve kullanılması gerektiği için var. Evet, diyebilirsiniz ki diğer mekanlarda neden yok. Bunu onlara sormak gerek biz sadece kanunlara uyduğumuz için var..."

İçki fiyatlarının diğer mekanlara göre yüksek olmasından söz etmiş ve İstanbul'daki en pahalı gay mekan olduğunu söylemiştim.
Yasar'ın konuyla ilgili görüşleri:
"Evet, bazı mekanlarda menşei pekte belli olmayan içkiler 25₺'ye satılmaktadır, doğrudur da. Bahsettiğiniz tarzdaki içkiye istasyon içkisi denir ve daha ucuza satılır. Para ekstrasından kazanılır yani yanında enerji satıldığında para kazanılır. Çünkü bir enerji kutusundan üç votka enerji çıkarılır ve marka içkiler bizim dışımızdaki tüm mekanlarda 30₺ ve enerji istenirse fiyat farkı da ekstra istenir. kafanızı şişirmek istemiyorum bizdeki istasyon içkisi orijinal faturalı Smirnoff Vodka olup enerji veya soft içecekli istendiğinde hem fiyat farkı alınmıyor hem de kutu veya şişesi bardakla birlikte müşteriye sunuluyor ki müşterimiz damak tadına göre içkisini kendisi ayarlasın. Malum herkesin damak tadı farklı olabiliyor..."

Gogo boyların performansları hakkında da yorumlarım olmuştu. Mekanda sahne alan gogo boyların performanslarını biraz zayıf bulmuştum.
Yasar'ın konuyla ilgili görüşleri:
"Gogolar çok da sanatsal dans edemiyorlar ama maalesef işin gerçeği bütün dünyadaki gogo dansçı dendiğinde çok güzel vücutlara sahip kişilerin sahnede belli bir süre sallanması orasını burasını sallamasından ibarettir..."


Yaşar Budakpasa'ya  blog'a ilgisinden ve içten cevapları için teşekkür ediyorum. Ayrıca gay olmanın her geçen gün biraz daha zorlaştığı ülkemizde gaylere hizmet eden bir mekan açan Yaşar'ı takdir etmek gerek.  

Belli ki NEO tekrar İstanbul'un en favori gay mekanı olmakta ısrarlı. Uzunca bir aradan sonra kavuştuğumuz NEO'nun şansı bol olsun!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder