21 Aralık 2013 Cumartesi

Pinokyo Gay Cafe & Bar: Pavyon Tadında Bir Eğlence



İstiklal Caddesi'nde Benetton Mağazasını arkanıza aldğınızda Büyük Parmakkapı Sokağı'nda MOJO'nun hemen yanında PİNOKYO Cafe & Bar'ı göreceksiniz. Merdivenlerden yukarı çıkıp 1. kattaki mekana ulaştığınızda yüksek sesli canlı müzik karşılayacak sizi.

Ankara'da yaşadığım öğrencilik yıllarımda yaşadığım yer olan Maltepe semtinde şehrin en ünlü pavyonları bulunuyordu. Hep merak ederdik arkadaşlarla nasıl bir yer diye. Ramazan ayında iftar yemeği verdiklerini duyunca oruç tutmamamıza rağmen bir akşam uğradık ve nasıl bir yer olduğunu gördük. Pinokyo'nun kapısından adımımı attığımda da aklıma hemen Ankara'daki pavyonlar geldi. Ortada küçük bar masaları, kenarlarda deri koltuklu localar...


Pinokyo'nun müşteri kitlesi genelde aşırı feminen genç gaylerden oluşuyor. Canlı müzik eşliğinde dans ederken kendilerinden geçiyorlar.

Pinokyo daha çok canlı müziği ve şovlarıyla ünlü bir mekan. Yalan Dünya dizisinde Zerrin'in çalıştığı pavyona benzer bir eğlence anlayışı var mekanda. Drag Queen şovlar, dansöz ve zenne şovlar pek başarılı değil ama yine izlemesi eğlenceli.




Pinokyo'yu cazip kılan en önemli unsur CANLI MÜZİK! Canlı müzik derken beklentiniz çok yüksek olmasın. Karaoke misali çalan altyapı üzerine şarkı söyleniyor ama oldukça eğlenceli performanslar izleyebilirsiniz. Özellikle Perşembe ve Cumartesi Geceleri sahne alan TANSEL TAN geniş repertuarıyla, müşterilere tatlı tatlı takılmasıyla size keyifli bir gece yaşatacaktır. Hatta şarkı isteğinde bile bulunabilirsiniz.



Sandalyeleri Değiştirmeyin!

Son gittiğimde başıma ilginç ve tatsız bir olay geldi. Masada otururken taburelerimizin arkası olmadığından sırtımız ağrıdı ve yan masada boş duran sırtı olan taburelerle değiştirdik. İçkilerimizi yudumlarken garson gelip kaba bir şekilde sandalyeleri eski yerine koymamızı söyledi. Biz de arada ne fark olduğunu sorduk ama cevap alamadık. "Öyle işte, bu sandalyeler o masanın" dedi. Biz de uzatmamak için "birazdan kalkacağız, hesabı alalım" dedik ve içkilerimizi bile bitirmeden mekandan ayrıldık. Çok uzun zamandır gay ya da straight mekan fark etmeden gezen biriyim ama böyle saçma bir olayla hiçbir mekanda karşılaşmadım. Bir daha Pinokyo'ya gideceğimi zannetmiyorum.


Siz gitmek isterseniz adresi:
İstiklal Caddesi, Büyük Parmakkapı Sokak
No:26 Kat:1 Beyoğlu
www.pinokyocafebar.com
0 (0212) 293 9433

PİNOKYO CAFE & BAR'A NASIL GİDİLİR?
HARİTA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder