20 Nisan 2014 Pazar

HASPA Gay Cafe & Bar

HASPA özellikle Cuma ve Cumartesi geceleri club eğlencesi öncesi gidilebilecek hem çok eğlenceli hem de fiyatları ile oldukça ekonomik bir gay cafe & bar.

HASPA, sizlere daha önce başka bir yazımda bahsettiğim Chaplin Cafe ile aynı binada bulunuyor. Taksim Meydanı'nda bulunan hepimizin en sevdiği buluşma noktası olan BURGER KING'den İstiklal'e doğru giderken solda bulunan ilk sokaktan girin (Meşelik Sokak). Sağdaki ilk sokağa saptığınızda HASPA'yı göreceksiniz.

Müşteri kitlesi olarak işletme sadece gaylere  hizmet vermek istiyor ancak gaylerin kız arkadaşlarıyla birlikte eğlenmelerine de ses çıkarmıyorlar. Özellikle aşırı feminen gayler mekanda pek hoş karşılanmıyorlar. Bildiğim kadarıyla transeksüel ve travestiler de mekana alınmıyorlar.

Gündüz saatlerinde sakin ve huzurlu olan mekan, özellikle haftasonu akşam saatlerinde canlı müzik performanslarıyla oldukça keyifli bir hale geliyor. Diğer mekanlardaki kibirli tavırların aksine HASPA'da insanlar diledikleri gibi eğleniyorlar.

Zenne şov sevenler mekanda akşamları sahne alan zenneler ile doyasıya eğlenebilirler.


2011 yılında açılan HASPA, 18 Nisan günü 3. yaşını kutladı. Gogo boy ve zenne şovlar, canlı müzik performansları ile tipik bir HASPA gecesi yaşandı.

Her türlü zorluğa karşın 3 senedir HASPA'yı işleten Han Selçuk'u tebrik ediyor ve daha nice 3 seneler diliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder