28 Temmuz 2015 Salı

20 Centímetros (2005)

Senin Hayalin Ne Kadar Büyük?
20 santimetre..?

20 santimetre
İzlediğinize değecek, son derece eğlenceli bir film 20 Centímetros. Özellikle bu sıcak yaz günlerinde keyifli zaman geçirmek için harika bir seçenek.

Narcoleptik, seks işçisi bir trans olan Marieta'nın tek istediği vücut bütünlüğünü bozan penisinden kurtulup bir an önce tam anlamıyla kadın olmaktır.

Buraya kadar herhangi bir sorun yok. Ancak Sevgili Marieta’nın penisi 20 cm uzunluğunda olup herkesi cezbezmektedir. Yattığı adamların onu kütür kütür becermesini beklerken, penisini gören herkes karşısında domalır. O ise sadece gerçek bir kadın olmak istemektedir. Gerçek bir kadın neden erkekleri arkadan becersin ki?

Marieta’nın tek derdi kocaman bir penis değildir! Bir de Narcolepsi hastasıdır. Narcoleptik olan insanlar günün herhangi bir saatinde aniden derin uykuya dalabilirler. Marieta’nın başına bu durumdan ötürü bir sürü bela gelecektir. Ancak rüyaya daldığında kendini fiziksel olarak tam bir kadın olarak gürür ve şarkılar söyler. Şarkılardaki performans, kostüm ve koreografiler görülmeye değer! Şunu belirtmem gerekir ki performanslar o kadar eğlenceli ki neredeyse Priscilla kadar başarılı!

Güzel bir film aşksız olur mu? Olmaz tabi ki…

Marieta’nın dillere destan bir güzelliği olmamasına rağmen El Reponedor gibi taş bir abimizi tavlayacak ve sizler filmi izlerken şoklar içinde kalacaksınız. Ne diyelim… Allah çirkin şansı versin!

Transeksüel Sinema
Sonuç olarak 20 Centímetros'u izlediğinize pişman olmayacaksınız!

Şimdiden herkese iyi seyirler.

Film Hakkında:
  Yönetmen: Ramón Salazar
  Senaryo: Ramón Salazar
  Oyuncular: Mónica Cervera, Pablo Puyol, Miguel O'Dogherty, Concha Galán, Pilar Bardem, Rossy de Palma, Lola Dueñas, Juan Sanz
  Yapım Yılı: 2005
  Ülke: İspanya, Fransa
  Dil: İspanyolca, Fransızca, İngilizce
  Süre: 112 dakika
 20 centímetros
(2005) on IMDb

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder